Samarbeid med klatreparken

Rauland Skisenter har inngått samarbeid med nye Rjukan Klatrepark!

Med Norges råeste utsikt ønsker vi deg velkommen til Rjukan Klatrepark. I den aller vakreste delen av Telemark ligger Tinn Kommune, her finner du Rjukan Klatrepark.

Parken har en unik beliggenhet med panoramautsikt mot majestetiske Gaustatoppen, Sør Norges høyeste fjell. Allerede før du er inne i selve klatreparken, starter turen oppover med en helt spesiell attraksjon, Krossobanen. Nord Europas første kabelbane bygget i 1928.

I fantastiske omgivelser kan du utfordre deg i ulike klatrebaner. Du kan sjekke ut Sabotørløypa og de andre løypene eller bare kose deg i vakker natur. Uansett, her får du opplevelser du sent vil glemme. Rjukan Klatrepark er for store og små. Det er mestring, glede, spenning og sosialt samspill som gjelder uavhengig av erfaring.